One planet.
One mission

Kweek je eigen schone lucht!

Energie uit biomassa compenseren met groei van bomen is een mooie stap, maar voor hetzelfde geld kweek je je eigen schone lucht, doorbreek je de armoedecirkel (want je stelt je eigen boswachter aan waardoor een lokale economie ontstaat) en je draagt bij aan de stop van de illegale houtkap. Bovendien ondersteun je hiermee een deel van de 17 Social Development Goals van de VN. Daar mag je best trots op zijn. Dus help ons 180.earth te steunen. Dat mag via een donatie aan ons, maar ook rechtstreeks op www.180.earth.

Het planten van bomen in Malawi

Let’s Plant Millions of Trees Together

Martijn Hekman – CEO 180.earth

Titel

verhaal over Martijn et et et et et

Join us in the 180.Earth Challenge:
300.000 trees planted in 3 months to support 3000 farmer families in Malawi!

1 euro = 1 tree


Stel uw boswachter aan

Mooie tekst over hoe we een boswachter een baan kunnen geven en hoe hij dat uitvoert of zo. Mooie tekst over hoe we een boswachter een baan kunnen geven en hoe hij dat uitvoert of zo.


Uw bomen en schone lucht

Mooie tekst over hoe je van veel bomen schone lucht kunt ademenen. Mooie tekst over hoe je van veel bomen schone lucht kunt ademenen. .


Doorbraak armoedecirkel

Mooie tekst over hoe je door een baan te geven de armoedecirkel kunt doorbreken. Mooie tekst over hoe je door een baan te geven de armoedecirkel kunt doorbreken.


Stop illegale bomenkap

Mooie tekst over hoe uw hulp helpt bij het tegengaan van illegale bomenkap dankzij de boswachters. Mooie tekst over hoe uw hulp helpt bij het tegengaan van illegale
bomenkap dankzij de boswachters.