The Recycle Man

Steun de Recycle Man in Haïti

Van uw ondersteuning hebben wij slachtoffers van de serie aardbevingsrampen kunnen opleiden tot zelfstandig opererende Recycle Man, een gloednieuw vak voor kansloze slachtoffers in Haïti. Help hen nog eens de miljoenen vervuilende tonnen betonpuin te transformeren tot de zelfbouw van aardbevingsbestendige woningen. Waardig, veilig en een ontlasting van het milieu.  

Onderstaand bouwbord laat zien welke bedrijven u reeds zijn voorgegaan:

Hoe doet u dat?

Mocht u het salaris van 220 euro per maand de kersverse, ‘Recycle Man’ in Haïti willen sponseren, dan bepaalt u zelf hoe lang u dat wilt doen en of u dat maandelijks of met een storting van een eenmalig bedrag doet. Het bedrag kunt u overmaken op rekening NL52 INGB 0009 4508 61 t.n.v. Stichting Fair Life Foundation o.v.v. ‘Recycle Man’. De Stichting heeft de ANBI status, hetgeen u fiscaal voordeel kan opleveren. Wij sturen alle sponsoren, donateurs en volgers maandelijks een nieuwsbrief met bijzonderheden over de voortgang van het proces, zodat u desgewenst uw eigen relaties op de hoogte kan brengen van dit voor u en de recyclingsector zo bijzondere project. Namens alle ’Recycle Man’ en andere medewerkers danken wij u hartelijk voor uw ondersteuning!

Wilt u liever op een andere manier willen doneren, klik dan hier voor een overzicht van al onze acties of gebruik de doneer knop bovenaan de pagina. Voor meer informatie over deze of andere acties, mail ons op info@fairlifefoundation.org.