Gezamenlijk op zoek naar betekenis.

Van Belangstellende naar belanghebbende

Aan de zijkant staan, wegkijken en schouders ophalen, veroorzaakt een voortwoekerende, individuele moedeloosheid en is wat een groot deel van de maatschappij overkomt. De met privileges vervlochten, bestaande machtsstructuren maken het ook lastig om op pragmatische wijze verandering te brengen in verhoudingen die niet maatschappelijk of ecologisch zuiver zijn. Ieder weldenkend mens is een belangstellende, maar belanghebbende word je pas als je je daadwerkelijk inzet voor sociale rechtvaardigheid. Ondersteun onze projecten daarom als donateur of sponsor met tijd, materaal of geld. Een zichtbare verbetering van ontregelde maatschappelijke problemen is het gevolg en het collectieve welzijn wordt verhoogd. Bij Fair Life kunt u op de volgende manieren meedoen: 

1. Bestaande projecten
U kunt met kennis, tijd of geld deelnemen aan een van onze bestaande projecten. Zo ervaart u zelf wat het is om bij te kunnen dragen aan de betekeniseconomie en helpt u mensen in Nederland of ergens anders in de wereld aan een duurzame en eerlijke leefomgeving.

2. Uw eigen project
Heeft u een idee voor een eigen project en daar ook al (deels) funding voor heeft, neem dan contact met ons op. Past het project binnen ons beleid, dan kunnen we gezamenlijk zorgen voor een succesvolle start en een overzichtelijke route.