Partners

Momentum Capital

Momentum Capital is een Nederlandse private participatiemaatschappij die hands-on participeert voor eigen rekening en risico.

momentumcapital.nl

 


A. Jansen B.V.

A. Jansen B.V. biedt concrete oplossingen op het gebied van infra, recycling en beton. Alle disciplines onder één groen dak: klantgericht, effectief en circulair.

ajansenbv.com

 


Boskalis

Koninklijke Boskalis Westminster N.V. is een toonaangevende expert op het gebied van baggeren en maritieme dienstverlening en creëert nieuwe horizons voor al haar stakeholders.

boskalis.com

 


Caribbean Craft

Caribbean Craft is a private enterprise with a great big heart, creating unique art, free-standing sculptures, and wall hangings. Perfect for home decor, gifts and collectibles. Caribbean Craft provides a real livelihood to an artisan community of more than 400 in Haiti.

caribbean-craft.com


Chamber of Commerce and Industry HAITI-BENELUX

The Haiti-BENELUX chamber of commerce and industry is a nonprofit entity with a mission to promote commercial collaborations between Haiti and Dutch Caribbean, Europe: the Kingdom of Belgium, the Kingdom of the Netherlands and the Grand Duchy of Luxembourg.

ccihaitibenelux.com


The Merge

The merge combineert strategie en creativiteit met een fanatieke drang om te presteren.
Samen met onze klanten vormen we onverslaanbare teams die ‘purpose’ vinden en content creëren die elke klus klaren.

themerge.agency


Qumey

Qumey is een familiebedrijf. We combineren een rijke historie en traditie met de kennis en de technische mogelijkheden van nu. Meer dan vijftig jaar vertrouwde ervaring in staal, RVS en aluminium. Van ontwerp tot montage, van vloer tot dak, van geleidebalk tot stilspoorconstructie: Qumey ontzorgt.

qumey.nl


TU Delft

www.tudelft.nl

 

 

 


Haïtiaanse Vereniging in Nederland

De vereniging heeft als hoofddoel de Haïtiaanse gemeenschap in Nederland bij elkaar te brengen en een plaats te geven in de Nederlandse samenleving. Daarnaast wil HVIN Nederlanders, met name ouders van uit Haïti geadopteerde kinderen, over Haïti informeren en de kinderen zelf iets meegeven over het land en de cultuur van het land waar zij ooit geboren zijn.

hvin.nl


Stichting Maatschappij en Onderneming

SMO is al bijna 50 jaar de trusted third party voor overheid, wetenschap en bedrijfsleven. Als onafhankelijke partij signaleert SMO complexe vraagstukken en identificeert gedeelde maatschappelijke ambities. Wij verbinden key stakeholders uit overheid, wetenschap en bedrijfsleven en stimuleren een integrale aanpak om maatschappelijke ambities gezamenlijk versneld te realiseren. SMO richt zich op de volgende belangrijke thema’s in de samenleving: Purpose, Innovatie & Ondernemerschap, Zorg & Welzijn, Duurzaamheid en Arbeidsmarkt.

smo.nl


De Erasmus Universiteit Rotterdam

De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde onderzoeksuniversiteit met een uitgesproken maatschappelijke oriëntatie in haar onderwijs en onderzoek. Onze wetenschappers en studenten werken aan het oplossen van mondiale uitdagingen, geïnspireerd door het altijd dynamische en kosmopolitische Rotterdam, dat daarbij veelal fungeert als een levend stadslaboratorium.

eur.nl